BlueStacks Cloud Connect

BlueStacks Cloud Connect 18

Android-apps starten in Windows 7

VOOR

  • Snelle synchronisatie
  • Simpele verbinding

TEGEN

  • Verbinden via Facebook verplicht

Uitmuntend
8

BlueStacks Cloud Connect is een gratis programma dat applicaties synchroniseert met de BlueStacks App Player voor Windows 7. De software stuurt de programma's die jij wilt bekijken in Windows van je toestel naar je pc.

Ben je op zoek naar een emulator voor Android-apps dan is BlueStacks de gemakkelijkste oplossing. Zoals je leest in de recensie van de BlueStacks App Player, kan je op 2 manieren applicaties naar Windows sturen. Eén ervan -en veruit de gemakkelijkste- wijze verloopt als volgt: installeer BlueStacks Cloud Connect op je telefoon en het toestel verstuurt razendsnel de apps naar de bijbehorende virtuele machine op je computer.

Na installatie vraagt BlueStacks Cloud Connect om een pincode. Om deze te verkrijgen surf je naar de website van BlueStacks en log je in via Facebook. Eenmaal ingelogd selecteer je op je toestel de apps die je naar de BlueStacks App Player wilt sturen. De software begint dan met synchroniseren en bij elke geïnstalleerde applicatie zie je een melding verschijnen in Windows. Voor meer informatie over BlueStacks App Player raden we aan de recensie hier te lezen.

BlueStacks Cloud Connect is in combinatie met BlueStacks App Player dé methode om apps van telefoon naar thuiscomputer te sturen. Het synchroniseren verloopt gemakkelijk en snel, zodat je in een mum van tijd Android-software test op je pc.

Meeste downloads Sociaal & Communicatie voor android

Meer
BlueStacks Cloud Connect

Download

BlueStacks Cloud Connect 18

Beoordelingen about BlueStacks Cloud Connect